Osvojite nova tržišta za porast prihoda i broj klijenata!

Želite proširiti svoje poslovanje na njemačko, austrijsko ili hrvatsko tržište? Ideju već imate, možda ste čak već osnovali društvo, no fali Vam vremena, iskustvo ili Vas sprječava jezik novog tržišta? Našim uslugama rješavamo prepreke u internacionalizaciji Vašeg biznisa, bilo da ste tek u fazi planiranja ili ste već poduzeli određene korake prema novom tržištu.

Realizirajte svoje poslovne ciljeve uz naše usluge internacionalizacije:

46122962 - world map with magnifying glass - conceptual image

Evaluacija tržišta

Saznajte sve relevantne informacije o željenom tržištu kao što su opći uvjeti za ulazak na tržište, glavna konkurencija, trendovi i potencijalni partneri! 

Evaluacija tržišta je vrlo bitan prvi korak kada razmišljate o ulasku na strano tržište. Ljudi, kultura, gospodarski uvjeti i zakonska regulativa su drugačiji nego na domaćem tržištu. Što ste bolje upoznati s pravilima i trendovima te konkurencijskom situacijom na novom tržištu, veće su šanse da će Vaš pothvat internacionalizacije biti uspješan i to dugoročno.

Što je sve uključeno kod evaluacije tržišta?

Opći gospodarski pokazatelji na tržištu

Tržišna situacija (promet, trendovi, potencijali..)

Situacija kod konkurencije i najbitniji akteri

Potencijalni distributeri, uvoznici ili partneri

Relevantne strukovne udruge i stručni časopisi

Stručni velesajmovi i manifestacije

Opći uvjeti i barijere za ulazak na tržište

38612016 - business people signing a contract

Ulazak na tržište

Ostvarite ulazak na njemačko, austrijsko ili hrvatsko tržište uz našu podršku pri osnivanju poduzeća, registracije proizvoda i traženja poslovnih partnera!

Za ulazak na novo tržište potrebni su Vam pouzdani partneri na koje možete računati kada Vam zatreba pomoć kod osnivanja trgovačkog društva, traženje poslovnog prostora ili zaposlenika. Što imate više informacija o zakonskim okvirima, procedurama i troškovima, manja je vjerojatnost da ćete se iznenaditi prilikom prvih pothvata na novom tržištu.

Što je sve uključeno kod ulaska na tržište?

Provjera uvjeta za ulazak na novo tržište

Procjena troškova za ulazak na novo tržište

Pomoć oko osnivanja društva

Traženje poreznog savjetnika, knjigovodstva…

Registracija proizvoda na novom tržištu

Kontaktiranje potencijalnih klijenata i partnera

Virtualni uredski menadžment

46073075 - marketing strategy - segmentation, targeting, and positioning. visualization of marketing strategy process.

Razvoj poslovanja

Krenite sa strategijom u komercijalizaciju Vaših proizvoda i usluga na novom tržištu, bilo na klasičan način ili uz naše usluge digitalnog marketinga!

Konstantan razvoj poslovanja neophodan je za financijski uspjeh Vašeg pothvata na novom tržištu. Uz stalno praćenje događaja na tržištu razvijati i realizirati ćemo prodajnu i marketinšku strategiju za Vas. Kako bismo na vrijeme prilagodili aktivnosti novim uvjetima koristimo Google Analytics i druge alate digitalnog marketinga.

Što je sve uključeno kod razvoja poslovanja?

Strateški plan komercijalizacije

Slanje ponuda na potencijalne partnere

Slanje uzoraka proizvoda

Direktni mailing i slanje newslettera

Sudjelovanje na sajmovima

Digitalni marketing

Virtualni uredski menadžment

Svakom projektu pristupamo

individualno, povjerljivo i s puno pažnje.

Razmišljamo dugoročno i zbog toga nam je etički pristup poslovanju vrlo bitan. Prema našim uvjerenjima svaka vrsta neiskrenosti ili prikrivanja dugoročno dovodi do gubitka reputacije. Zbog toga nam je bitno zasnovati s našim klijentima odnos međusobnog povjerenja koji se temelji na transparentnosti.

 

Iskoristite potencijal svoje web stranice za uspješan start na stranom tržištu!

U poslovanju sa stranim tržištem profesionalan je nastup na internetu ključan faktor u realizaciji Vaših ciljeva. Kako biste iskoristili potencijal Vaše web stranice potrebno je prilagoditi sadržaj tražilicama i potrebama Vaših klijenata. Digitalnim marketingom moći ćete brzo i efikasno privući nove korisnike na Vašu web stranicu, no ukoliko je stranica neispravno ili uopće nije prevedena na jezik Vaših korisnika, ugrožena je realizacija Vaših poslovnih ciljeva.

Digitalni marketing

Digitalni marketing spaja kreativne mogućnosti oglašavanja, transparentnost i veliki doseg i preko granica uz smanjene troškove!

Zbog sve veće uloge interneta kao prodajni i marketinški kanal kombiniramo klasične komercijalne metode s uslugama digitalnog marketinga.

Uz pomoć naših internet marketing usluga možete svoje marketinške aktivnosti precizno usmjeriti na Vašu publiku u inozemstvu! Osim toga ćemo istražiti online alatima afinitete i demografiju Vaših kupaca kako biste imali što veći povrat uloženog novca za marketinške aktivnosti na stranom tržištu.

Prijevod web stranica

Prilagodite sadržaj na Vašoj web stranici i marketinške materijale jeziku i kulturi Vaših stranih korisnika.

Želite li da Vas potencijalni klijenti mogu pronaći na internetu, a da osim toga izvrše neku vrst konverzije (narudžba, prijava, rezervacija)?

Specijalizirali smo se na pametne prijevode koji daju rezultate! Osim što prevodimo sam sadržaj na strani jezik, provjeravamo i uključujemo relevantne ključne riječi u prijevod kako bi Vas Vaši potencijalni klijenti iz inozemstva mogli uopće pronaći među Vašoj konkurenciji.

Naša specijalizacija

je ključ Vašeg uspjeha na novom tržištu.

Specijalizirali smo za njemačko, austrijsko i hrvatsko tržište zbog dugogodišnjeg rada s tim tržištima i poznavanja njihove kulture i gospodarskih uvjeta.  Uz to smo izvorni govornici njemačkog i hrvatskog jezika. To je ujedno i Vaš ključ uspjeha kada je Vaš nastup na tržištu u pitanju.