Savjetodavne i marketinške usluge po mjeri klijenta!

Tvrtka TASK Management d.o.o. mlada je, energična i fleksibilna tvrtka koja se bavi savjetodavnim, istraživačkim i marketinškim djelatnostima s ciljem poboljšanja i razvoja poslovanja tvrtki koje žele proširiti tržište na područje Njemačke, Austrije i Hrvatske. Sama tvrtka dobila je svoje ime po osnivačici AniTA SKela i rezultat je preko 15 godina rada, iskustva i ljubavi prema menadžmentu, razvoju projekata i rješavanju poslovnih izazova.

UPOZNAJMO SE

Iskustva i karijera izvršne direktorice

Direktorica tvrtke Anita Skela, dipl. oecc. rođena je u pokrajini Baden Würtemberg na jugu Njemačke, te je tamo završila studij ekonomije sa specijalizacijom za istraživanje tržišta i komunikacije. Projektnim menadžmentom u istraživanju tržišta bavila se za vrijeme i nakon studija za klijente poput Mercedes Benz, IKEA, Opel, Gruner & Jahr, Ravensburger, Billa i T-Mobile.

Sa 29. godina odlučila se za život u Hrvatskoj te se zaposlila kao projektni menadžer u Austrijskom uredu za vanjsku trgovinu diplomatskog predstavništva Republike Austrije u Zagrebu. S ciljem internacionalizacije poslovanja austrijskih poduzeća u sklopu GO INTERNATIONAL ofenzive Austrijske gospodarske komore bila je odgovorna za planiranje i izvedbu marketinških aktivnosti, PR, event management, savjetovanje te akviziciju poslovnih partnera te financijsku rentabilnost svih promotivnih aktivnosti.

Svakodnevno se bavila savjetovanjem i skrbi o austrijskim tvrtkama pri njihovom ulasku na hrvatsko tržište. Prije odlaska na novo radno mjesto bila je predstavnik i realizator aktivnosti Austrijskog ureda za turizam Österreich Werbung.

Sljedećih pet godina radila je na poziciji Development Managera za austrijske investitore u Hrvatskoj koji su ju 2015. motivirali na osnivanje vlastite firme u području projektnog i uredskog menadžmenta.

Suvremena tvrtka koja se stalno nadograđuje

Otvaranje vlastite tvrtke u tom segmentu bio je logičan slijed u karijeri Anite Skela. Iskustvo u internacionalizaciji poslovanja i afinitet za njemačko govorno tržište pokazali su se iznimno korisnim u vrijeme kada se sve više povezuju tržišta EU i kada točna i dubinska analiza tržišta i kvalitetno razvijeni projekti mogu uvelike povećati izglede klijenata da razviju uspješne i lukrativne projekte.

Digitalizacija poslovanja

Kvalitetna, sveobuhvatna i suvremena podrška pri ulasku na novo tržište uključuje nadogradnju u digitalnom marketingu što projekte čini efikasnijima i usklađenim sa tijekovima modernog poslovanja.

Tu smo za Vas.

Naša tvrtka rezultat je osobnog entuzijazma i motivacije za razvoj uspješnih projekata. Radimo s malim brojem izabranih klijenata u zajedničkoj misiji razvoja Vaše tvrtke do uspješne i efikasne internacionalne kompanije. Predani smo svakom našem klijentu i svaki Vaš uspjeh vidimo kao svoj i zbog toga smo tu za Vas.

PRAVNI PODATCI (IMPRESSUM)

Tvrtka: TASK MANAGEMENT d.o.o.
Adresa sjedišta: Ivana Svrača 9, 10.290 Zaprešić, Republika Hrvatska
OIB/VATID: 61378474806 / HR61378474806

Trgovački sud upisa: Trgovački sud u Zagrebu pod MBS: 081006630
Temeljni kapital: 20.000 kn, uplaćen u cijelosti
Društvo zastupa: Anita Skela, direktor
Poslovni račun: IBAN HR06 2360 0001 1025 1487 2 – ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

Za sva daljnja pitanja Vam stojimo na raspolaganju!

Radujemo se osobnom kontaktu da vidimo kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vaših ciljeva.